Srovnání hypoték s GEPARD FINANCE (15.11.2010)

Hledáte tu nejvýhodnější a nejlevnější hypotéku a nechce se Vám provádět srovnání hypoték a obcházet banky? Nebo již hypotéku máte a brzy Vám končí fixace úroku u hypotéky? Obraťte se na makléře, kteří Vám zajistí srovnáním hypoték na trhu nejnižší dosažitelnou úrokovou sazbu! Ušetříte tak spoustu času a hlavně peněz!

Zdroj: iMEDIUM (Útulný dům CZ)

Šetřete svůj čas i peníze

Zorientovat se na současném trhu finančních produktů není vůbec jednoduché. Když se rozhodnete financovat své bydlení prostřednictvím hypotéky, jistě budete hledat optimální řešení v podobě nejvýhodnějšího hypotečního úvěru. Nikdo přeci nechce zaplatit na úrocích více než je nutné. Ale komu by se chtělo obcházet banky, srovnávat hypotéky anebo trávit dlouhé hodiny u počítače? Dnes naštěstí nemusíte ztrácet čas srovnáváním hypoték. Stačí jen využít služeb makléřů, kteří toto srovnání provedou za Vás. GEPARD FINANCE nabízí objektivní srovnání hypoték na trhu. Kromě toho dokáže vyjednat v bankách nejvýhodnější hypotéku pro Váš konkrétní obchodní případ.

Srovnání hypoték - Klíč k úsporám

Klíčem ke správnému výběru vhodného typu úvěru je porovnání a analýza Vašich individuálních možností. Renomovaný hypoteční makléř Vám bezplatně zpracuje kompletní analýzu v jednotlivých bankách, čímž prokazatelně ušetří Váš čas, peníze a mnoho administrativních úkonů. S největší pravděpodobností Vám navrhne levnější a kvalitnější řešení, než by Vám poskytly přímo banky ve svých pobočkách. Hypoteční makléř Vám doporučí ten nejvhodnější typ financování. Do návrhu financování rovněž zahrne bonusy a slevy, které společnost poskytuje na základě dlouhodobé a kvalitní spolupráce s hypotečními domy, a díky vysokým objemům zpracovaných hypoték předaných bankám. Začlenění akčních nabídek, poplatkových zvýhodnění a dalších výhod, které banky nabízejí v jednotlivých obdobích, do úvěru je naprostou samozřejmostí. A nyní to nejdůležitější. Váš požadavek na srovnání hypoték makléři GEPARD FINACE vyřídí velmi rychle a zcela zdarma.

Před hypotékou po hypotéce

Součástí komplexních služeb makléřů GEPARD FINANCE je vedle předhypotečního také kompletní pohypoteční servis, což znamená, že neprovedou jen srovnání hypoték, ale jsou Vám k dispozici po celou dobu čerpání hypotéky.

Mrzí Vás, že jste o této možnosti nevěděli předtím, než jste začali čerpat hypoteční úvěr od své banky? Nic není ztraceno. Stále je zde možnost refinancování hypotéky do jiné hypoteční banky. Pokud si budete přát, hypoteční makléři prověří, zda byste jinde nemohli ušetřit, a to i po odečtení poplatků spojených se změnou banky.

Čas jsou peníze, a proto si sjednejte schůzku s hypotečním makléřem ještě dnes na www.gepardfinance.cz a nechte si zdarma vypracovat kompletní a nezávislé srovnání hypoték.

Sdílejte článek

Podobné články z blogu

Osobní přístup hypotečního poradce je stále nenahraditelný [podcast Finance FM]

18. 3. 2021, Podcast Finance FM

Hostem dalšího dílu podcastu Finance FM byl generální ředitel Gepard Finance, Jiří Pathy. Zkušený manažer v úvodu epizody přibližuje požadavky na hypotečního makléře, než se stane důvěryhodným průvodcem klienta ve světě...

Hypotéky na pokraji krize – Jiří Pathy

Jaký je aktuální stav na trhu hypotečních úvěrů? Jaký vliv může mít koronavirus a nařízená karanténa na budoucí úrokové sazby a obecně na trh hypoték? Hrozí ekonomická krize? Do dnešního rozhovoru přijal pozvání Jiří Pathy, generální ředitel Gepard...

Zlevňování hypoték končí

S dalšími kolegy z branže jsme poskytli vyjádření ohledně vývoje úrokových sazeb pro server Penize.cz.

Úrokové sazby nejsou výsledkem jednoduché úvahy. Na jejich výši se podílí více vlivů.

Především je to vliv zcela objektivní a tím je cena peněz....